Massage i nordjylland gravidmassage

massage i nordjylland gravidmassage

Gravidmassage - massører, massage, stress, alternative behandlere, fysiurgisk massage, terapi, coaching, sportsskader, zoneterapeuter - firmaer, adresser, telefonnumre. Wellness i Nordjylland. Massage kan finde sted i dit eget hjem eller hos mig. Start weekenden med at forkæle dig selv. Køb et gavekort til en du holder af. Ring nu og aftal en tid. Her kan du få mange forskellige wellness oplevelser: Her kan du finde alle de former for massage jeg tilbyder. Massageformer · Afspændings-. Det er en meget behagelig, afstressende og energigivende massage, hvor kroppen opleves fri og let efterfølgende. Massage til alle tilbyder: Fysiurgisk massage. -Hot stone massage. -Gravid massage. -Afspændings massage. -Sportsmassage. Klinikken har åben efter aftale. Priser fra kr. , For yderligere oplysninger...

Gratis sexx sex i herning

Når jeg kommer tæt på dig, overholder jeg selvfølgelig min tavshedspligt. Det sker for at vise, at man er fælles om det, men det kræver, at manden også får nogle redskaber til at hjælpe. Østerbro 71 Aalborg. Det koster kr. På Massage til gravide lærer du de grundlæggende principper om gravidmassage. To mister deres bil. Forside Gravid - Fødsel - Baby Massage til gravide. Jeg er uddannet salgsassistent, social- og sundhedshjælper samt læge eksamineret fysiurgisk massør ved Dansk Fysiurgisk Massageskole i Aalborg.

massage i nordjylland gravidmassage

På Massage til gravide lærer du de grundlæggende principper om gravidmassage. Du lærer 3 afslappende massager og får en række redskaber til at stimulere glæden ved den gravide krops frodighed og langsommelighed. Du lærer metoder til afhjælpning af almindelige graviditetsgener, som væske i ben og hænder. Karina er uddannet pædagog og siden fysiurgisk massør - senest uddannet i gravidmassage fra Nordlyscentret i Silkeborg. taler teori med jordemoderen, mens massøren vil undervise i, hvordan man giver fodbad med massage, ligesom manden lærer at give den gravide siddende rygmassage og hovedbundsmassage. Gravidmassagen er en helkropsmassage, der består af lange rolige strøg, suppleret med behandling af dine specifikke gener. En blid massage givet med en fast hånd. ​. Gravidmassagen er specielt tilrettelagt, så den passer til den gravide kvindes behov. ​. ​. Gravid massagen: – giver afspænding, afstresning og velvære..

Jeg tilbyder også andre massageformer og kan altid sætte et program sammen der passer til lige netop dit behov. Hele mennesket helkropsmassage sex falster i fokus. Karlsson bliver en helt fri fugl. Jeg har også massage "ud af huset". Jeg er uddannet på Nordjysk massageskole i og tilbyder fysiurgisk massage af hele kroppen eller hvor behovet er størst, massage i nordjylland gravidmassage. Åbningstider Netop nu Lukket Åbningstider. I øvrigt en massage, som også er god under fødslen, siger Karina. Startside Kort Ruteplan Hjælp Om cookies.Massage horsens sex med flere


Kontakt for yderligere information. Det sker for at vise, at man er fælles om det, men det kræver, at manden også får nogle redskaber til at hjælpe.